Γεννημένος στην Αθήνα. Δίπλωμα μονωδίας με τον Γιώργο Σαμαρτζή. Ως τραγουδιστής (τενόρος) συμμετείχε ενεργά σε Masterclass του Rockwell Blake στο Torino, στην Αθήνα με τον Αρη Αργύρη, Δημήτρη Τηλιακό, Αγγελική Καθαρίου, Δάφνη Ευαγγελάτου. Για 3 συνεχόμενα χρόνια σπούδασε μελοδραματική με την Τζένη Αρσένη στο Ωδείο Αθηνών. Από την παιδική του ηλικία υπήρξε μέλος χορωδιών και φωνητικών συνόλων στην Ελλάδα και τη Γερμανία. Ως σολίστ (tenor I) έχει εμφανιστεί στο έργο των Brecht/Weill «Die Sieben Todsünden» σε σκηνοθεσία της Ίλιας Κοντού, όπως επίσης και σε ανεξάρτητες παραγωγές όπερας, οπερέτας και σκηνοθετημένων ορατορίων στην Ελλάδα και τη Γερμανία. Τα έτη 2013-2015 οργάνωσε το φωνητικό τρίοA-la-tierra, στο οποίο συμμετείχε ως τραγουδιστής και κιθαριστής. Από τον Οκτώβριο του 2016 ως σήμερα συνεργάζεται με την ΕΛΣ ως έκτακτος χορωδός (Lohengrin , Trovatore).

Στο Ωδείο Αθηνών ολοκλήρωσε τις διπλωματικές του εξετάσεις στην κλασσική κιθάρα με τον Κώστα Κοτσιώλη, όπως επίσης διδάχτηκε Μορφολογία από τον μαέστρο Λουκά Καρυτινό και Ιστορία της μουσικής από τον συνθέτη Φίλιππο Τσαλαχούρη. Έχει κάνει Ανώτερα Θεωρητικά με τον Νίκο Καριώτη. Ενεργός κιθαριστής με έμφαση στη μουσική δωματίου, διατηρεί ντουέτο με την σοπράνο και πιανίστα Θάλεια Μουτοπούλου, με την οποία κάνουν συναυλίες σε τακτά χρονικά διαστήματα με κάθε πιθανό συνδυασμό των ιδιοτήτων τους (φεστιβάλ και ανεξάρτητες συναυλίες). Μαζί συνεργάζονται με την Maria Bildea (άρπα), όπου ως τρίο έχουν επιλεγεί να είναι ένα από τα σχήματα που θα παίξουν στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών την περίοδο 2017-2018. Σημαντική η συνεργασία τους με τον συνθέτη Αλέξανδρο Καλογερά, ο οπόιος ανέδειξε το σχήμα τους και τους καλεί στα φεστιβάλ (Νάξου, Χίου) και τις συναυλίες που διοργανώνει.

Παίζει με δύο κιθάρες-προσωπικά μοντέλα του Αλέξανδρου Θάνου, μια εξάχορδη και μια οχτάχορδη. Με την τελευταία εξερευνά τα όρια του ρεπερτορίου για φωνή και κιθάρα, κάνοντας μεταγραφές, αλλά και
παραγγελίες σε συνθέτες. Εχει διατελέσει μουσικός επιμελητής, όπως επίσης έχει γράψει μουσική και τραγούδια για επαγγελματικές θεατρικές παραστάσεις. Συνεργάστηκε ως ηθοποιός και μουσικός με το Θέατρο Περίακτοι. Απόφοιτος του τμήματος Ψυχολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου. Στην πτυχιακή του εργασία εξέτασε την αντίληψη του χρόνου από μουσικούς επί σκηνής με αγχώδεις διαταραχές. Σχεδιάζει να ανοίξει δύο κύκλους μεταπτυχιακών σπουδών, έναν μουσικής ψυχολογίας και έναν μουσικοθεραπείας. Μιλά Γερμανικά (Mittelstufe) , Αγγλικά, Ιταλικά, Γαλλικά.